Principal » Internet » Cum se transferă datele de la Nokia la Samsung?

Cum se transferă datele de la Nokia la Samsung?

Internet : Cum se transferă datele de la Nokia la Samsung?

Adesea, la schimbarea telefonului, apare o problemă de transferare a tuturor contactelor. Da, o poți face manual. Dar dacă aveți câteva duzini sau chiar câteva sute de intrări, întregul proces poate dura până la câteva ore. În partea ulterioară a textului, vom încerca să propunem o soluție rapidă la problema transferului de date de la telefonul Nokia la un nou smartphone Samsung cu Android.

Date

În cazul în care ne amintim câteva date în memoria vechii noastre Nokia, nu vrem să pierdem (muzică, fotografii, documente) pot fi transferate pe un nou smartphone în mai multe moduri. Unul dintre ele este de a folosi Bluetooth. Tot ce trebuie să faceți este în galeria foto (în cazul în care fotografii în mișcare), vom selecta mai multe obiecte în același timp și vom selecta Trimitere. Din meniu, selectați opțiunea Bluetooth și căutați noul nostru telefon Samsung. Cu toate acestea, nu uitați să rulați Bluetooth cu vizibilitate marcată mai devreme în Samsung pentru alte dispozitive. În cazul unor zeci de fotografii, întregul proces nu ar trebui să dureze mai mult de câteva minute.

a lua legatura

Când vine vorba de contacte, cazul arată ca. În primul rând, descoperim Nokia PC Suite din rețea. După instalarea acestuia, conectați cablul telefonic Nokia la computer și utilizați opțiunile corespunzătoare din meniu pentru a descărca o listă a tuturor contactelor în formularul cardurilor de vizită VCARD. 

Apoi instalăm aplicația Gmail pe noul nostru smartphone Samsung. Trimitem toate cardurile de vizită descărcate anterior de pe computer pe Gmail și facem sincronizarea contului. În acest fel, toate contactele anterioare ar trebui să apară în cartea telefonului smartphone.

Recomandat
Lasă Un Comentariu