Principal » Internet » Cum se transferă datele de la un computer la altul?

Cum se transferă datele de la un computer la altul?

Internet : Cum se transferă datele de la un computer la altul?

Schimbați computerul și doriți să transferați date la al doilea? Iată câteva posibilități pentru a face acest lucru. 

Cea mai convenabilă va profita de stocarea portabilă: o pendrive capabilă 'A sau o unitate portabilă care poate fi copiată. Dacă nu aveți niciun pendrive 'a, puteți încerca să înregistrați fișiere pe un DVD. 

O altă opțiune este de a furniza fișiere pe o rețea locală. Acest lucru este posibil atât folosind cablul Ethernet RJ-45, fie rețeaua WiFi - totul depinde de capacitățile noastre hardware. 

Dacă ambele computere sunt conectate unul la celălalt, puteți începe partajarea fișierelor în grupul de lucru, care este disponibilă.în. Pe Windows XP, Vista, 7 sau Windows 8. Pentru a face acest lucru, du-te la Centrul de rețea și partajare (de exemplu. Introducând motorul de căutare din meniul Start). O poezie de domiciliu poate fi văzută la icoana casei. Click pe Gata de a crea și începeți să vă împărtășiți fișierele alese de dvs. Pe cel de-al doilea calculator, conectați-vă la noul grup - în centrul de rețea și împărtășiți pe linia de domiciliu, începeți cuplajul.

Fiecare directoare disponibile pe ambele computere Puteți partaja foldere: Doar selectați directorul selectat, faceți clic dreapta pe proprietăți și mergeți la fila Partajare. După un moment, fișierul va fi disponibil tuturor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu