Principal » Internet » Cum se transferă datele de la iPhone 4 la iPhone 5?

Cum se transferă datele de la iPhone 4 la iPhone 5?

Internet : Cum se transferă datele de la iPhone 4 la iPhone 5?

Intenționați să vă schimbați iPhone-ul uzat "A 4 pe modelul iPhone 5? Înainte de a face acest lucru, ar trebui să vă protejați datele astfel încât să puteți să o mutați mai târziu la un dispozitiv nou. În acest ghid, explicăm cum să transferăm datele de la iPhone 4 la iPhone 5.


Cea mai ușoară modalitate de a transfera date de la iPhone 4 la iPhone 5 este utilizarea funcțiilor Arhiva iCloud (transfer de date la un nor virtual). În acest scop, ambele dispozitive ar trebui să aibă un sistem instalat iOS 5 sau mai nou. De asemenea, trebuie să configurați un cont în serviciu înainte iCloud. În acest fel, putem arhiva mai întâi și apoi vom trece pe iPhone 5 de pe un disc virtual, cum ar fi conturile de e-mail, mesaje text, fotografii, muzică sau filme.
1. Mai întâi trebuie să crească date de la un dispozitiv mai vechi la iCloud. În acest scop, mergem la opțiuni Setări> iCloud> disc și arhivă, Și apoi începem opțiunea Arhiva iCloud - aparține Wifi.
2. Apoi arhivați conținutul înainte de a vă deplasa: Opțiuni Setări> iCloud> disc și arhivă, și apoi Arhiva acum. Așteptați un moment pentru arhivarea automată a datelor.
3. După finalizarea arhivării iPhone 4, trebuie să activați iPhone 5. În conformitate cu instrucțiunile Asistent setări, Setați astfel de opțiuni ca țară și limbă, activați sau nu servicii de localizare, rețea Wi-Fi.
4. După finalizarea configurației, dar numai dacă avem deja o arhivă, trebuie să resetați dispozitivul dacă doriți să jucați pe arhiva iPhone 5 creată. În acest scop, mergem la Setări> General> Resetare> Conținutul și setările tampoane.
5. Când vi se solicită dispozitivul configurat, selectați opțiunea Joaca din arhiva iCloud> Urmatorul, și apoi introduceți identificatorul ID-ul Apple și parola, Să vă conectați la iCloud.
6. Acum alegem o arhivă salvată cu iPhone 4 și apoi opțiunea Joaca.
7. Vă rugăm să rețineți că nu pot fi incluse toate tipurile de date, deci trebuie să conectați iPhone 5 la program iTunes. Pentru a avea acces la vocile vocale, conturile de e-mail și alte conturi, introduceți parolele de fiecare dată, care au fost compatibile cu iPhone 4.

Recomandat
Lasă Un Comentariu