Principal » Internet » Cum se transferă aplicația pe o cartelă de memorie?

Cum se transferă aplicația pe o cartelă de memorie?

Internet : Cum se transferă aplicația pe o cartelă de memorie?

Smartphone-urile moderne din rafturile superioare au o mulțime de memorie încorporată. Modelul cu memorie de 16 GB este un standard, modelele de la 32 GB de memorie sunt din ce în ce mai frecvent întâlnite, există, de asemenea, smartphone-uri și tablete cu memorie de 64 GB și multe altele. Cu toate acestea, dacă folosim modelul care este echipat cu o memorie mai mică, putem folosi cardul de memorie pentru a instala aplicații, jocuri etc. Cum să o facă?

 

După instalarea corectă a unui card de memorie pe telefonul dvs. smartphone, majoritatea aplicațiilor sau jocurilor instalate pot fi mutate în memoria cardului prin eliberarea spațiului în memoria internă a dispozitivului.

Pentru a transfera aplicațiile selectate pe cartela de memorie, accesați setările de smartphone, apoi selectați Aplicații. Apoi selectați o aplicație specifică, faceți clic pe acesta și apoi din opțiunile disponibile, selectați Mutare la Card SD. Dacă opțiunea este disponibilă, majoritatea datelor de aplicație vor fi transferate pe cartela de memorie, iar în memoria internă a telefonului veți rămâne numai datele necesare.

Rețineți că unele aplicații nu pot fi transferate pe cartela de memorie. Acestea sunt, de obicei, aplicații de sistem care trebuie întotdeauna să fie disponibile și acționând, chiar și atunci când scoatem telefonul sau daunele.

Recomandat
Lasă Un Comentariu