Principal » Internet » Cum să pierdeți caseta VHS pe DVD?

Cum să pierdeți caseta VHS pe DVD?

Internet : Cum să pierdeți caseta VHS pe DVD?

Odată ce filmele de pe casetele VHS au fost extrem de populare. Astăzi, practic nimeni nu aplică acest lucru, puțin mediu învechit. Cu toate acestea, în colțurile subsolurilor și mansardelor noastre, avem încă multe cartușe VHS, pe care sunt înregistrate evenimente importante din viața noastră - baptisme ale unui copil, comuniune, nuntă sau chiar amintiri ale sărbătorilor. Cum să rupeți aceste materiale pe un DVD?

Cea mai ușoară modalitate de a merge la o plantă specializată care oferă acest tip de serviciu. De obicei, majoritatea oamenilor care rulează reîncărcări video (evenimente speciale, înregistrări de vacanță) au un hardware care poate roti materialul audio-video din casetele VHS la DVD-uri. Acest serviciu costă aproximativ o duzină sau cam la mai multe zeci de zloți.

Cu toate acestea, dacă avem mai mult de un cartuș VHS, merită să luați în considerare achiziționarea de echipamente care ne vor permite. Ce vom avea nevoie de noi să putem obține un material din caseta VHS pe un DVD?

Primul calculator Cu un recorder și un software pentru înregistrarea discurilor și a materialului care codifică formatul corespunzător. De obicei, acesta este MPEG-2, un vechi recorder sau un aparat video și așa-zis Grabber, Deci, dispozitivul pentru ruperea materialului video de la dispozitive analogice (de exemplu, înregistratoare video VHS sau camere video mai vechi). Grabber este o cheltuială de aproximativ PLN 40. Grabbery produce, printre altele, Medidie aparținând preocuptului Lenovo. Unul dintre cele mai populare modele este MD 86364. Puteți găsi cu ușurință într-un loc de licitație popular.

După conectarea și instalarea software-ului potrivit pentru grama noastră, le conectăm și la VCH VCR. Începem caseta și începem să rupem. Din păcate, întregul proces de rupere a unui film durează exact la fel de mult ca și lungimea înregistrării. La urma urmei, videoclipul este salvat în fișier. Cel care utilizează recorderul DVD înregistram pe disc și gata.

Recomandat
Lasă Un Comentariu