Principal » Internet » Cum să răsfoiți Facebook pe telefonul dvs. fără conexiune la internet?

Cum să răsfoiți Facebook pe telefonul dvs. fără conexiune la internet?

Internet : Cum să răsfoiți Facebook pe telefonul dvs. fără conexiune la internet?

Unii sunt dependenți de Facebook, alții arată doar din când în când, pentru alții, acesta este un instrument de lucru - promovarea companiei, fanpage, căutarea potențialilor clienți etc. Un lucru este constant - de a folosi site-ul de rețea socială și de a fi întotdeauna la curent, este necesar să vă conectați la Internet. Ce trebuie să faceți atunci când această conexiune va ieși? Din fericire, există o soluție destul de simplă.

Dacă cineva dorește să fie actualizat și online, el trebuie să se bazeze pe necesitatea de a accesa continuu rețeaua. Din păcate, acest lucru nu este întotdeauna posibil - se întâmplă că conexiunea este luată, întreruptă etc. În astfel de condiții, o aplicație specială pe dispozitivul Google Android numită Ostream va arăta grozav. Dacă cineva călătorește, jucând sport, ciclism tot timpul doresc să fie "conectat " în contul dvs. ar trebui să instaleze această aplicație pe dispozitivele lor. Și cum funcționează deloc?

Apropo, este de remarcat faptul că nu este doar capacitatea de a citi posturi, informații și mesaje de la prietenii dvs., ci și funcțiile tradiționale cunoscute din aplicația Facebook. Putem publica posturi fără obstacole, trimite mesaje sau fotografii, chiar și atunci când suntem offline. În acest caz, programul va cumpăra mesaje și apoi le va publica automat, precum și conexiunea la Internet "Senses ". Să mergem acum la utilizarea practică a Ostryeam.

După descărcarea, instalarea și pornirea aplicației Ostream din magazinul Google Play de pe ecranul smartphone sau tabletă, fereastra de pornire va apărea cu butonul "LOGIN în Ostraeam cu Facebook" din partea căreia le conectăm contul Facebook cu programul. După ce faceți clic pe butonul program, vă rugăm să acceptați accesul la profilul, lista prietenilor dvs. etc. Pentru a face aplicația fără probleme, confirmați consimțământul dvs. făcând clic pe OK.

După comutarea prin toate ecranele și confirmați permisiunile aplicației, va apărea fereastra principală a aplicației. În primul rând, putem merge la setări pentru a alege toți parametrii și specificațiile din Ostream. Din punct de vedere vizual, programul seamănă cu cea a aplicației originale Facebook, dar are nevoie de câteva momente pentru a se familiariza cu câteva schimbări. Cel mai important avantaj este, bineînțeles, faptul că după deconectarea accesului la Internet, putem vedea încă ceea ce a fost partajat și aplicația a reușit să salveze. Cu toate acestea, merită să ne amintim că strama poate genera o mișcare mai mare și, astfel, consumă mai rapid transferul de Internet - acest lucru este deosebit de important dacă folosim un internet mobil cu o limită de transfer.

Recomandat
Lasă Un Comentariu