Principal » Internet » Cum să vizualizați documentele de birou în Google Chrome?

Cum să vizualizați documentele de birou în Google Chrome?

Internet : Cum să vizualizați documentele de birou în Google Chrome?

Nu puteți ascunde că un browser web a distins doar doar pentru a naviga pe Internet. Puteți compara acest lucru cu telefoanele - astăzi conversațiile sunt doar una dintre sute de funcții. Un exemplu poate fi Google Chrome, care în plus față de site-urile de navigare vă permite, de asemenea, să vizualizați documente.

În prezent, browserele sunt instrumente puternice pentru muncă, divertisment sau jocuri. De ceva timp, browserul Google Chrome poate fi, de asemenea, un browser de documente excelent, ușor de utilizat și intuitiv. Desigur, instrumentul cel mai popular din lume este pachetul Microsoft Office Office. Din elementele acestui pachet, mulți utilizatori folosesc atât în ​​mod privat la domiciliu, cât și profesional la locul de muncă sau la școală sau la universitate. 

De asemenea, trebuie menționat faptul că modulul de vizualizare a documentelor de la nivelul browserului este încă în faza beta, dar la urma urmei Chrome Office Viewer (Aceasta se numește acest add-on) suportă astfel de formate ca doc, .Docx, .XL, .XLSX, .ppt .PPTX. Interesant, putem instala deja un plugin pe browserele dvs. beta, deși ar trebui să vă amintiți că este încă în faza de testare și poate avea probleme de stabilitate. Deci, să verificăm cum arată totul și cum se prezintă.

Înainte de a instala add-on, amintiți-vă că așa cum am menționat deja, este în faza beta, dar, în plus, Google Chrome necesită, de asemenea, o versiune beta. Pentru a instala un add-on, mergeți la magazinul Chrome Web Store și apoi mergeți la add-on Chrome Office Viewer la această adresă.

După instalarea Vizualizatorului Chrome Office în secțiunea "Extensions " vom găsi o adăugare activă. De acum înainte, pentru a deschide orice document din pachetul MS Office din browserul Google Chrome, tot ce trebuie să faceți este să obțineți un anumit fișier cu un mouse și apoi să cadă în fereastra browserului. După un timp, întregul va fi afișat într-o filă nouă, iar un meniu handheld convenabil și intuitiv vă va permite să modificați raportul de aspect al documentului, mărire, reducere, salvare pe disc, imprimare etc. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu