Principal » Software » Cum să extindeți Windows 7?

Cum să extindeți Windows 7?

Software  : Cum să extindeți Windows 7?

După instalarea Windows 7, avem 60 de zile pentru ao activa. În acest moment, îl putem folosi practic fără restricții, dar 60 de zile trec rapid și ne apropiem de sfârșitul acestei perioade. Din fericire, putem extinde perioada de încercare de trei ori și în practică pentru a extinde timpul pentru a activa până la 180 de zile. Cum să o facă?
Cu toate acestea, trebuie amintit că perioada de probă poate fi prelungită cu maximum 60 de zile, iar resetarea perioadei actuale de încercare de 60 de zile are ca rezultat pierderea timpului rămas al perioadei anterioare de încercare de 60 de zile. Deci, nu putem face 3 prelungiți într-o zi pentru a câștiga 180 de zile - așteptați până la sfârșitul perioadei de probă și numai apoi faceți o resetare.
Pentru a efectua o perioadă de încercare de încercare, mergeți la meniu start, și apoi intrați Cmd Și alegeți "Rulați ca administrator"Din meniul contextual.

Apoi, într-o fereastră nouă, introduceți comanda "Slmgr.VBS -DLI", Apoi apăsați tasta Entery, Pentru a verifica starea actuală a perioadei de probă. Pentru a reseta perioada de probă curent, introduceți "Slmgr.VBS -Rerm", Apoi apăsați tasta Entery.

După finalizarea pașilor de mai sus, trebuie să reporniți computerul.

Recomandat
Lasă Un Comentariu