Principal » Internet » Cum să programați pe Android?

Cum să programați pe Android?

Internet : Cum să programați pe Android?

Android este în prezent cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile. El și-a câștigat popularitatea în primul rând datorită simplității serviciului, funcționalității și accesului la nenumărate jocuri și aplicații. Dacă v-ați întrebat despre scrierea Android Apka, dar nu știți cum să luați acest ghid, veți veni cu siguranță la dvs.

Unde să încep? Pentru a putea programa pe Android, sunt necesare două lucruri, fără de care întreaga "distracție" nu are sens. Acestea sunt singurele instrumente a căror achiziție nu este dificilă și majoritatea sunt libere și, desigur, cunoașterea adecvată. Aici nu trebuie să fii un specialist IT. Doar o mică dorință, negare de sine și o mulțime de timp liber.

Amintiți-vă că baza este, de asemenea, cunoașterea limbii engleze. Deși elementele de bază solide ale gramaticii și vocabularul în mod rezonabil bogat vă vor ajuta cu siguranță să dobândiți cunoștințe despre programare. Majoritatea instrumentelor și documentației sunt scrise în limba engleză.

În ceea ce privește instrumentele de la început, descărcați și instalați Eclipsă (de preferință în versiunea clasică) și plug-in Adt. O descriere mai precisă în limba engleză cu privire la procesul de instalare poate fi găsită pe site-ul web: 

// Dezvoltator.Android.COM / Instruire / Basics / FirstApp / Index.HTML

De asemenea, vor fi necesare elementele de bază ale programării în limba Java. Din fericire, această limbă este foarte populară și pe web veți găsi o mulțime de cursuri online, care pas cu pas vă va aduce în detalii.

De asemenea, voi avea nevoie de elementele de bază ale specificului caracteristic al creării de jocuri și aplicații pentru Android. Internetul va fi foarte util aici, unde veți găsi o mulțime de informații despre acest subiect. Veți învăța, printre altele, ce elemente apar în aplicațiile mobile și ce trebuie făcute pas cu pas astfel încât aplicația să aibă mâini și picioare.

Nu vă implicați dacă la început veți fi vorbit că valoarea cunoașterii pe care trebuie să o achiziționați. Luați puțin timp și veți vedea că totul va fi foarte simplu. Noroc!

Recomandat
Lasă Un Comentariu