Principal » Software » Cum se configurează corect indexarea fișierelor?

Cum se configurează corect indexarea fișierelor?

Software  : Cum se configurează corect indexarea fișierelor?

Opțiunea de indexare a fișierelor Acesta este un concept necunoscut pentru mulți utilizatori. Nu e de mirare - cu greu cineva folosește acest instrument. Vorbind într-un scurt scurt, fișierele de indexare vă ajută foarte mult în căutarea componentelor pe unități de calculator. Deci, dacă adesea căutăm ceva și pe disc avem o mulțime de documente, pornind această opțiune poate fi utilă. Arătăm cum să configuram câteva opțiuni.
Astăzi, vom verifica cum să alegem tipurile de documente care vor fi luate în considerare în timpul indexării. Acest lucru este util dacă vrem ca sistemul să indice NP. Numai documente text. Dacă avem câteva mii de fișiere stocate în format .Docx, merită configurat să indexați sistemul pentru a omi. Fotografii, muzică etc. Să verificăm cum să o facem.

În primul pas, pornim fereastra Opțiuni de indexare. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul Start, introduceți "Opțiuni de indexare " și apăsați Enter. După un timp, va apărea fereastra de indexare va apărea în care facem clic pe butonul "Advanced " și mergeți la fila "Tipuri de fișiere ".

Într-un nou panou, va fi afișată o listă a tuturor tipurilor de fișiere care sunt indexate de sistem. În pasul următor, tot ce trebuie să faceți este să ștergeți selecția cu toate fișierele care urmează să fie omise cu indexarea, menținând fișierele care sunt interesate de noi, de exemplu. DOC, PDF etc.

În pasul următor, trebuie să facem modificări, să eliminim vechiul index și să creăm un nou cu setări și configurare noi. În acest scop, mergem la fila "Indexarea setărilor ", apoi faceți clic pe butonul "REBUILD " și confirmați operația și închideți fereastra de opțiuni de indexare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu