Principal » Internet » Cum se adaugă corect un card de memorie pe telefon?

Cum se adaugă corect un card de memorie pe telefon?

Internet : Cum se adaugă corect un card de memorie pe telefon?

Se pare că instalarea unui card de memorie pe telefon este o funcție banală. Da, punerea în locul potrivit nu este dificilă, dar unii au o mulțime de configurare cu configurația potrivită. Cum să o faci corect?

După introducerea corectă a cartelei de memorie la telefon și reporniți dispozitivul, va apărea un mesaj adecvat, vorbind despre conectarea unui transportator suplimentar de date. Dacă nu a apărut un astfel de mesaj, cardul poate fi deteriorat sau instalat inadecvat. De asemenea, este necesar să reporniți sistemul de a accepta noi modificări.

După instalare, sistemul ne va oferi o alegere cum trebuie să fie configurat noul mediu de memorie. Putem alege ca sistemul să trateze o nouă cartelă de memorie ca o memorie mobilă, pe care o putem încărca toate fotografiile, filmele, muzica etc. Acest lucru vă va permite să transferați cardul între dispozitivele și conținutul salvat pe acesta va fi disponibil. În acest caz, totuși, nu va fi posibilă salvarea pe cardul de aplicație și necesar pentru utilizarea programelor de date.

O altă opțiune este să selectați opțiunea de memorie internă. Apoi, cartela de memorie este atribuită unui anumit dispozitiv și devine parte integrantă a părții integrale. Apoi, putem salva aplicații și alte date de sistem pe acesta, dar după ce le-am îndepărtat de pe dispozitiv, nu veți putea citi conținutul pe un alt smartphone sau tabletă.

Recomandat
Lasă Un Comentariu