Principal » Software » Cum să se ocupe de programele suspendate?

Cum să se ocupe de programele suspendate?

Software  : Cum să se ocupe de programele suspendate?

Dacă folosim adesea un program care a atârnat din când în când și sistemul nu se ocupă de această problemă, merită să profitați de un truc simplu. Cu această metodă, vom închide un program suspendat în câteva momente. Să verificăm cum să o facem.
După ce sistemul este suspendat, sistemul încearcă, în cele mai multe cazuri foarte ineficient, recâștiga domnia peste el. De obicei durează foarte mult timp și este ineficientă și nu vrem să pierdem timpul încercând să închidem programul suspendat. Majoritatea utilizatorilor încearcă să deschidă managerul de activități Windows și să închidă procesul acolo, dar există o soluție mult mai bună la această problemă. Cum să o facă?
În primul pas, faceți clic dreapta pe desktop și din meniul contextual, selectați "NEW " ---> "comanda rapidă ". După o perioadă de timp, va apărea o fereastră nouă. În câmpul Locație, introduceți:
Taskkill.Exe / F / Fi "Starea EQ care nu răspunde "

După ce faceți clic pe "Următorul " putem selecta numele comenzii rapide NP. Închideți programele suspendate etc. După finalizarea creației, o nouă comandă rapidă va apărea pe desktop. De acum încolo, când unul dintre programe nu mai răspunde, faceți dublu clic pe abrevierea creată - programele suspendate vor fi închise.

Recomandat
Lasă Un Comentariu