Principal » Internet » Cum să lustruiți mașina?

Cum să lustruiți mașina?

Internet : Cum să lustruiți mașina?

Se pare că lustruirea mașinii este o sarcină banală și toată lumea se poate ocupa de ea. Da, toată lumea poate lustrui mașina, dar doar câțiva o fac corect. Deci, cum să lustruiți mașina în mod corespunzător, astfel încât efectul să fie cel mai bun?

Lustruirea mașinii după o spălare amănunțită ar trebui să fie nu numai un ritual plăcut, ci și responsabilitatea fiecărui titular de mașini. Unii compară lustruirea mașinii pentru a freca corpul în corp - protejează, cultivă și face frumusețea pielii și sănătoși. La fel cu lacul de mașină, deși spre deosebire de aplicarea unei loțiuni, lustruirea nu este atât de simplă și evidentă.

Lustruirea mașinii nu este doar o cârpă moale și o mișcare circulară. Dacă vrem ca efectul să fie impresionant și cel mai important, permanent, trebuie să investim nu numai în timp, ci și măsuri adecvate. Lustruirea poate fi împărțită în două grupuri de bază - mecanice și manuale. Lustruirea mecanică este mai rapidă și aduce efecte mai bune, dar echipamentele de bună calitate pot fi costisitoare, iar utilizarea nesigilă poate deteriora în mare măsură lacul. Lustruirea manuală este mai sigură și mai ieftină, dar este nevoie de mai mult timp.

Pentru a polonezi cu pricepere mașina, evaluați mai întâi starea lacului, apoi alegeți pasta de lustruire dreaptă (sau câteva grații diferite). Prea delicat nu va elimina zgârieturile vizibile, lacul prea puternic și agravează prezența generală a mașinii. Înainte de a merge la serviciu, ar trebui să faceți un mic test pe un fragment invizibil folosind paste și tampoane diferite.

Principiul general este simplu. Plăcuța tară în combinație cu o pastă groasă abrazivă este potrivită pentru eliminarea zgârieturilor mai mari, deși este necesar să se efectueze operațiuni cu o pastă abrazivă ușoară și un tampon moale. Merită lustruirea fiecărui element al mașinii separat TJ. Arcul roților, ușă, supapa de trunchi etc. De asemenea, ar trebui să se reamintească să efectueze mișcări în toate paginile. TJ. înainte, înapoi, laturi și mișcări circulare.

Este necesar să vă amintiți că nu utilizați forța în timpul lustruirii. Dacă zgârieturile nu doresc să dispară, apăsarea tampoanelor sau creșterea vitezei pot deteriora lacul!

Recomandat
Lasă Un Comentariu