Principal » Internet » Cum polii folosesc cărți electronice și audiobook-uri? Rezultatele cercetării

Cum polii folosesc cărți electronice și audiobook-uri? Rezultatele cercetării

Internet : Cum polii folosesc cărți electronice și audiobook-uri? Rezultatele cercetării

Compania Virtualo în colaborare cu Institutul de Cercetare ARC Piața și opinia a efectuat un sondaj pentru a cunoaște obiceiurile și preferințele utilizatorilor polonezi ai cărților electronice.

Studiul a fost efectuat pe un eșantion de peste 1000 de oameni, cerând opiniile în același timp, utilizatorii de cărți electronice și audiobook-uri și cărți în plus tradiționale. Respondenții au fost exclusiv oameni care au citit cel puțin 3 cărți în orice formă în ultimele 12 luni.

Utilizatorii de cărți electronice și audiobook-uri au cerut, printre altele: dispozitivul pe care au citit și ascultă, formatele utilizate cel mai frecvent, modul de obținere a cărților electronice, citirea și ascultarea circumstanțelor, precum și avantajele și obiecțiile În utilizarea cărților electronice.

Rezultatele studiului au permis să răspundă la mai multe întrebări cheie:

Cine sunt utilizatorii cărților electronice și audiobook-urilor?

Printre respondenții formelor moderne de lectură, au fost găsite 51% dintre femei și 49% dintre bărbați. Potrivit studiului, tinerii din domeniul vârstei 25 - 34 (34%) și persoanele cu vârsta cuprinsă între 15 și 24 de ani (32%), cu studii superioare (55%) și media (31%), rezidenții sunt utilizați pentru astfel de forme. Orașele mari de peste 500.000.

De ce suntem bucuroși să folosim cărți electronice?

Cele mai mari avantaje ale cărților electronice ale respondenților sunt lipsa de a avea cărți grele (43%), acces la mare viteză la titlurile lor (32%), precum și comoditatea utilizată (20%). Folosind cărți electronice, deoarece prezintă concluziile din studiu, nu înseamnă încetarea utilizării cărților tradiționale.

Când folosim cărți electronice și când de la tradițional?

Cărțile electronice au un avantaj față de cărțile tipărite în situații de mișcare, în timpul utilizării zilnice a transportului public sau a călătoriilor mai lungi. După cartea de respondenți tipăriți, acestea ajung, de obicei, în situații mai intime: la domiciliu sau în sânul naturii.

Ce ne cere să începem să folosim e-cartea?

Un rol important în utilizarea cărților electronice joacă un impact asupra mediului și recomandări de la alți utilizatori ai cărților electronice. Printre respondenți, 36% dintre utilizatorii actuali ai cărților electronice au subliniat că impulsul de a încerca citirea în acest formular a fost prietenii nordici.

De unde suntem cel mai adesea luând cărți electronice?

Cea mai obișnuită modalitate de a ridica cartea electronică este o colecție de titluri gratuite din surse oficiale, declară că 2/3 dintre respondenți au pus la îndoială. Un număr de 55% dintre utilizatori cumpără numai cărți electronice, 40% utilizează fișiere obținute de un prieten, iar 37% dintre utilizatori recunosc colectarea cărților electronice din surse neoficiale. În cazul celor mai populare modalități de a obține titlurile de carte audio este o descărcare gratuită din surse oficiale (55%), auto-marketing (43% din răspunsuri) și utilizarea de cărți audio achiziționate de o altă persoană (32%).

Raport privind studiul "vamale ale polilor legate de utilizarea cărților electronice și audiobook-urilor."Confirmă faptul că grupul crescând de susținători ai formelor moderne de lectură. Potrivit acestora, cele mai înalte avantaje ale cărților electronice sunt lipsa necesității de a purta cărți grele de hârtie (43%), acces rapid la propria dvs. bibliotecă virtuală (32%) și confortul de utilizare (20%). Printre cei care sunt sceptici cu citirea în formă electronică, principalul motiv pentru dezavantajul cărților electronice este atașamentul la forma tipărită. Caracteristicile care lipsesc e-cărți în funcție de partea respondenților includ o atingere de hârtie (59% din indicații) și mirosul cărții (50% din indicații).

Ebook-urile și audiobook-urile, în ciuda părților voturilor sceptice, au multe avantaje ca și respondenții de cercetare declară. De obicei, ele sunt mai ieftine decât cărțile de hârtie, iar pe un singur dispozitiv puteți economisi multe titluri în același timp, ele sunt ușor de cumpărat, economisiți spațiu în bagaje și nu sunt expuși la daune ca o carte de hârtie.

Cum de a arăta cititorilor rapoarte Puteți înlocui mai multe și mai multe avantaje ale formelor moderne de citire. Odată cu dezvoltarea de noi tehnologii, piața de conținut digital este, de asemenea, în creștere.

Virtualo este specializată în distribuția de cărți electronice și audiobook-uri și are propria librărie electronică cu cărți. La sfârșitul anului 2016. Compania combinată cu o bibliotecă acustică, un editor de lider Audiobook pe CD-uri și în format MP3. Pentru a atinge succesul pe piață, este necesar să se învețe să cunoască grupul țintă - comportamentele, preferințele și caracteristicile sale. Am comandat o cercetare la Institutul de Cercetare ARC și avizul de a analiza obiceiurile clienților noștri și cooperează cu publicații - comentarii Martyna Bednarczyk, manager de marketing Virtualo.

VIRTUALO "obiceiurile de stâlpi asociate cu utilizarea cărților electronice și audiobook-", a fost realizată prin metoda CAWI privind eșantionul 1107 respondenți, de piața și opinia Institutului de Cercetare ARC

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Press Materiale de afaceri

Recomandat
Lasă Un Comentariu