Principal » Internet » Cum să împărțiți o unitate externă?

Cum să împărțiți o unitate externă?

Internet : Cum să împărțiți o unitate externă?

O unitate externă mare având o partiție având sute de gigabytes nu este cea mai convenabilă. Mai bine împărțiți-l în partiții mai mici. Cum să o facă?

După cumpărare, discul este imediat adaptat la utilizare. Pentru a-l împărți, puteți utiliza o aplicație de sistem sau alte programe: Free and Commercial. 

În primul rând, să încercăm să facem acest lucru cu un instrument gratuit Managementul discului Inclusiv un ferestre. Introduceți fereastra de căutare Managementul calculatorului. În meniul din stânga, selectați opțiunea Magazine -> Management disc.

În lista de discuri, ar trebui să vedeți un computer și un disc extern. 

Cea mai ușoară modalitate de a împărți discul este de a șterge partiția principală (EW. Schimbarea dimensiunii sale) și crearea dintr-o nouă partiție cu o dimensiune care va fi adecvată. Pentru a face acest lucru selectat PPM -> Scoateți volumul sau PPM -> Reduceți volumul. Apoi puteți crea partiții din spațiul nealocat.

Dacă unitatea externă nu apare din panoul de gestionare a discului Windows, puteți utiliza alte aplicații. Procesul de divizare va fi analog. Poate fi folosit, de exemplu,. Asistent de partiție aomei 5.2 sau Paragon Partition Manager 12 Free.

Recomandat
Lasă Un Comentariu