Principal » Android » Cum se conectează un router pentru a face un laptop să ridice o conexiune?

Cum se conectează un router pentru a face un laptop să ridice o conexiune?

Android  : Cum se conectează un router pentru a face un laptop să ridice o conexiune?

Majoritatea routerelor au Wi-Fi. Există, de asemenea, laptop-uri într-un astfel de modul. Aceasta înseamnă că cel mai simplu mod de a conecta ambele dispozitive este o conexiune fără fir. Cum să o facă?

Curent pe piață, computerele sunt echipate cu sisteme de familie moderne Windows - 7 și 8, în care conexiunea la Internet este extrem de simplă. Utilizatorul ar trebui să apeleze Rețea și partajarea pe centură lângă ceas și conectați-vă la rețeaua WiFi. După trecerea parolei, puteți seta rețeaua ca o casă. Ce se întâmplă dacă nu avem o rețea disponibilă?

Asigurați-vă că furnizorul nostru a pregătit o rețea. Puteți monta doar un modem care vă permite să conectați internetul pe computerul dvs. utilizând un cablu de rețea. Cum de a rezolva această problemă?

Trebuie să vă alăturați modemului routerului WiFi. Dispozitivul de acest tip poate fi achiziționat în magazine de la OK. 50 PLN deranjat. Conectați doar cablul care vine de la modem la router și urmați instrucțiunile din casetă cu un router. Este necesară o configurație preliminară a M.în. Determinarea numelui și parola pentru rețeaua WiFi care va fi creată fără un router. Mai târziu, puteți reveni la începutul textului - Căutați o rețea și conectați la un laptop. Dacă nu vă decideți să instalați routerul WiFi este forțat să vă conectați la modem cu un cablu de rețea, care limitează mobilitatea laptopului. Când decideți să atașați un router WiFi, puteți conecta și telefoanele echipate cu acest modul, console, tablete și alte dispozitive electronice. Cost scăzut Casa dvs. oferă acces ușor la rețea.

Recomandat
Lasă Un Comentariu