Principal » Gaming » Cum să conectați Internetul la PSP?

Cum să conectați Internetul la PSP?

Gaming  : Cum să conectați Internetul la PSP?

Conectarea PSP la Internet vă oferă posibilitatea de a descărca fișiere de la rețelele PlayStation - Jocuri, DEM sau Actualizare, precum și vă oferă acces la jocuri multiplayer. 

Iată un model de consolă care nu are funcții WiFi

Este de remarcat faptul că există mai multe soiuri de consolă pe piață, nu toată lumea are un modul WiFi. Cea mai recentă versiune a consolei, a săracă și astfel mai ieftină, PSP E100X, cunoscut și sub numele de PSP Street, nu are un modul WiFi, Astfel încât să nu puteți conecta la internet. Accesul la magazinul PlayStation Store este posibil numai utilizând un PC cu o aplicație adecvată (Media Go), oferind acces la transferul de date al consolei. 

În orice alt caz, este suficient să vă găsiți în intervalul de la WiFi și asigurați-vă că WiFi-ul este activat. Receptorul WLAN are un comutator în partea de sus a consolei PSP. Acum ar trebui să vă deplasați la sistem și să introduceți instrumentele Setări - Setări de rețea. Acum selectați Modul infrastructurii Creez o nouă conexiune. Scanați zona în căutarea rețelei WiFi și efectuați un apel pentru a intra în parola de rețea (dacă este) și metoda de criptare. După trecerea parolei, selectați opțiunea Uşor și acceptați setările. Conexiunea poate fi testată. 

Recomandat
Lasă Un Comentariu