Principal » Internet » Cum se conectează o unitate externă?

Cum se conectează o unitate externă?

Internet : Cum se conectează o unitate externă?

Hard disk-urile externe nu compromite probleme legate de conectare și utilizare. Tot ce trebuie să faceți este să urmați principiile legate de securitate. 

Cele mai multe discuri Conectați prin conectori USB (deși nu există și dispozitive care utilizează conectorii ESATA sau Firewire). După pornirea computerului sau înainte de aceasta, puteți introduce un fișier de disc la portul de calculator corespunzător. Cel mai adesea va fi un conector USB disponibil din partea din față sau din spate a carcasei computerului. Pentru laptopuri, conectorii USB sunt adesea pe laturi. 

Dacă discul aparține grupului de dispozitive de 2,5 inch, cel mai probabil nu vom avea nevoie de sursă suplimentară de alimentare. Discurile de 3,5 inch necesită o sursă suplimentară de energie, Deci, este necesar să conectați dopul sursei de alimentare la slot. 

Cele mai multe discuri disponibile pe piață sunt gata să acționeze imediat după îndepărtarea din cutie. Acestea au o partiție de disc care poate fi utilizată pentru stocarea datelor. Procesul de instalare a driverelor pe disc va avea loc automat, iar discul va găsi în applet computerul meu - la fel ca partițiile interne ale discului.

Dacă discul nu este preformat, îl puteți face de la nivel Calculatorul meu, Alternativ, gestionarea discului. Acesta este un instrument administrativ pe care îl puteți găsi în motorul de căutare. Introduceți pe motorul de căutare a sistemului, în meniul Start, Managementul calculatorului. Aflați în partea stângă Depozit, Următorul Managementul discului. Acolo aveți o listă a tuturor discurilor conectate la computer. Le puteți împărți sau forma. 

Fot. Microsoft

Recomandat
Lasă Un Comentariu