Principal » Gaming » Cum să descărcați torrents pe Android

Cum să descărcați torrents pe Android

Gaming  : Cum să descărcați torrents pe Android

Dispozitivele Android sunt în prezent atât de versatile și populare încât adesea înlocuiesc desktop-urile și laptopurile. Acestea pot fi folosite atât ca centre de divertisment portabile (redare multimedia, jocuri video), cât și ca birou portabil (editori de text, foi de calcul, diverse tipuri de aplicații de birou). Cu toate acestea, continuați descărcarea tuturor tipurilor de fișiere de pe dispozitivul dvs. Android pare a fi un pic mai complicat decât pentru PC-uri. Mai mult, se aplică în primul rând torrentelor populare. Următorul tutorial în câțiva pași simpli vor demonstra modul de recuperare eficientă a diferitelor tipuri de conținut din rețelele Torrent utilizând dispozitive (smartphone-uri și tablete) care rulează sistemul de operare Android Google.

La început, trebuie să stocăm într-o aplicație gratuită, așa-numitele. Rețeaua de clienți Torrent. Cea mai populară și mai simplă utilizare Athorrent. După instalarea corectă, începem programul menționat mai sus și începem distracția!

Amintiți-vă, totuși, că unele dintre fișierele la care legăturile torrente sunt plasate ilegal acolo, iar descărcarea lor este ilegală. Deci, înainte de a începe să utilizați aplicația prezentată, asigurați-vă că torrentele, care provin din surse legitime.

Mentionat mai devreme Athorrent nu a fost echipat cu un motor de căutare automată pentru torrente, inclusiv adresele lor, trebuie să încercăm să ne ridicăm. În rețea, cu toate acestea, există multe pagini care oferă mii și chiar sute de mii de link-uri către fișiere din mai multe categorii de duzină. Unul dintre ei este popular în jurul lumii Pirate Bay

Pentru a începe descărcarea fișierelor, trebuie să configuram mai întâi programul în consecință. În acest scop, introducem meniul și începem opțiunea CĂUTARE. Aici găsim smartphone-ul nostru în telefonul smartphone salvat anterior al torrentului Suntem interesați. După această activitate, ar trebui să vedem o interogare despre plasarea înregistrării fișierelor. Alegem o locație potrivită (memorie telefonică sau card SD) și faceți clic pe Descarca. După o perioadă de timp, descărcarea începe. În meniu Athorrent Putem verifica statutul de fișiere descărcate în mod regulat pentru a ști cât de mult timp rămâne să descărcați complet. 

Pentru unii utilizatori mai avansați, creatorii de program au pregătit un marcaj Setari avansate. Aici putem alege din mai multe moduri de lucru. Este demn de selecție aici doar de WiFi - ne va salva pe pachetele de date oferite de către operatorii de rețele de telefonie mobilă.

De acum înainte, ne putem bucura de un client torrent pe deplin pe telefonul nostru!

Recomandat
Lasă Un Comentariu