Principal » Internet » Cum se conectează la Wi-Fi în Windows Phone?

Cum se conectează la Wi-Fi în Windows Phone?

Internet : Cum se conectează la Wi-Fi în Windows Phone?

Aveți un telefon cu Windows Phone și nu știți cum să vă conectați la rețeaua Wi-Fi? În acest ghid prezentăm cum să vă conectați la Wi-Fi în Windows Phone.


În primul rând, trebuie să fim într-un loc în care rețeaua Wi-Fi este împărtășită. Această soluție este utilizată nu numai pentru că este gratuită, dar este de obicei mai rapidă decât o combinație de transfer de date și, în același timp, nu trebuie să ne facem griji cu privire la limita de transfer de date (de ex. Când descărcați sau vizionați materiale de streaming YouTube). Amintiți-vă că cele mai comune rețele Wi-Fi sunt protejate prin parolă. În locurile publice, cele mai frecvent astfel de informații sunt vizibile fără o problemă (de ex. În cafenele, restaurante). Cum se conectează la Wi-Fi?
1. Accesați ecranul de pornire și treceți la stânga la Scrisori Aplicații, Apoi apăsați Opțiuni Setări> Wi-Fi.
2. Verificăm dacă opțiunea de rețea Wi-Fi este setată la valori Încorporat. Dacă este așa, ar trebui să fie afișată o listă de rețele disponibile - dacă este deschisă, faceți clic pe Pentru a conecta dacă este închis, vă rugăm să specificați parola de acces aici. După introducerea parolei, faceți clic pe rețea și combinați prin Wi-Fi.

Recomandat
Lasă Un Comentariu