Principal » Internet » Cum se conectează fișierele PDF?

Cum se conectează fișierele PDF?

Internet : Cum se conectează fișierele PDF?

Aveți mai multe documente în format PDF, dar doriți să le conectați într-un întreg? Acest lucru este util în special atunci când se dezvoltă documente mai lungi, cărți electronice sau prezentări. În acest ghid, arătăm cum să combinăm cu ușurință fișiere PDF.


1. Descărcați programul Adobe Acrobat Xi - Versiunea de încercare este disponibilă gratuit, ceea ce va combina cu ușurință mai multe fișiere PDF.
2. Deschideți programul și alegeți o filă Adăugați fișiere (adăugați fișiere), Apoi alegem fișierele PDF corespunzătoare de pe disc. Interesant, de asemenea, putem alege Fișiere de text sau grafice în alte formate, Și astfel vom putea să vă conectăm la un document PDF.
3. Clic Deschis, Pentru a le adăuga într-o fereastră nouă, unde vor începe fișierele. Putem de asemenea manual la fereastra programului.
4. În fereastra programului, putem Modificați ordinea fișierelor Prin mutarea lor în orice loc - datorită acestui lucru, putem aranja orice fișier pe o altă pagină decât planificat inițial.
5. Pentru a conecta fișierele, faceți clic pe buton Combinați fișierele (conectați fișierele) Situat în colțul din dreapta jos și gata.

Recomandat
Lasă Un Comentariu