Principal » Internet » Cum se conectează fișierele ISO?

Cum se conectează fișierele ISO?

Internet : Cum se conectează fișierele ISO?

Aveți fișiere ISO împărțite în mai multe părți, dar nu pot începe? Dacă da, înseamnă că trebuie să-l conectați. Mai jos sunt modul de conectare a fișierelor ISO pentru a putea rula corect.


Există mai multe modalități de conectare a fișierelor ISO. Unele sunt ambalate și împărțite în mai multe părți. Prin urmare, este suficient să le despachetați - NP. Folosind programul 7-zip sau Câştigător, Cu un moment, fișierele conectate automat la un fișier ISO.
Unele sunt mai securizate. Pentru a le conecta, utilizați programul Comandantul total. Deschideți dosarul cu fișiere împărțite din comandantul total, marcați primul (trebuie să fie numerotat), deschideți meniul Fişier, și apoi alegeți Farmec. La sfârșit, alegem dosarul țintă și începem procesul Fuzionând - După un moment, vom primi un fișier ISO.
Uneori, fișierele ISO sunt împărțite în așa fel încât au extensii .MDF *, .MDS *. Pentru a le îmbina, folosim programul în acest scop Alcool 120%. Apoi asamblez toate fișierele într-o unitate virtuală și apoi salvați ca întreg pe hard disk.

Recomandat
Lasă Un Comentariu