Principal » Internet » Cum se conectează un PC cu un comprimat Android?

Cum se conectează un PC cu un comprimat Android?

Internet : Cum se conectează un PC cu un comprimat Android?

Aveți de gând să conectați un PC cu un comprimat care lucrează la sistemul Android? În direcția de mai jos, prezentăm cum să conectăm un PC cu un comprimat Android.


Cum se conectează un PC cu un comprimat Android?
Cea mai eficientă modalitate de a combina un PC cu comprimat Android este de a utiliza cablu USB. Cablul USB trebuie înțeles aici Mini cablu USB, folosit.în. În hard disk-uri portabile. Pe de altă parte Micro USB Este mai popular pe telefoanele mobile și smartphone-urile, deci merită să ne amintim să nu le confunda.
1. După conectarea tabletei USB și a tabletei Android, informațiile ar trebui să apară pe bara de stare privind stabilirea unei conexiuni între dispozitive.
2. Herp Panoul de notificare în avans și apăsați Conexiune prin USB. Selectați pentru a copia fișierele pe / de pe computer.
3. Un nou ecran care conține logo-ul Android ar trebui să se deschidă cheie USB.
4. apasa butonul Porniți suportul USB, Apoi confirmăm cu butonul BINE.
5. Așteptăm o conexiune - dacă totul reușește Logo-ul Android va schimba culoarea portocalie.
6. Acum putem vizualiza resursele conținute în tabletă din folderul PC - Dansator Aceasta este fotografiile, Descarca Acestea sunt fișiere recent descărcate.
7. Acum putem copia, transfera sau șterge fișiere în funcție de un dispozitiv la altul și invers. Dacă doriți să terminați apelul, apăsați butonul Opriți mediul USB.

Recomandat
Lasă Un Comentariu