Principal » Internet » Cum se conectează un computer cu un televizor?

Cum se conectează un computer cu un televizor?

Internet : Cum se conectează un computer cu un televizor?

Titularii de computere desktop au o mulțime de libertate atunci când vine vorba de alegerea unui monitor și dacă cineva iubește filmele, el poate decide cu mare, de exemplu. Monitor de 27-inch FullHD. Din păcate, deținătorii de notebook nu au o astfel de libertate, iar vizionarea filmelor pe un ecran de 15 sau 17 inci nu sunt pe deplin confortabile. Din fericire, este posibil să conectați un computer la un televizor, staționar, ultrabook etc.
Există mai multe modalități de conectare a computerului la televizor la NP. Urmăriți filme pe ecranul mare. Dacă vrem să afișăm un desktop pe televizor, conectați-l la o placă grafică sau la un notebook de pe notebook. Din păcate, totul depinde de tipul de placă grafică. Dacă avem echipament nou, vom găsi cu siguranță ieșirea corectă. În computerele mai vechi, acesta poate fi cu această problemă. 

Cea mai bună soluție va fi un conector HDMI și un cablu adecvat care se va ocupa de o rezoluție înaltă și va oferi cea mai înaltă calitate a imaginii afișate. Televizoarele LCD moderne, LED-urile sau camerele cu plasmă au cel puțin o astfel de ieșire. Computerul poate avea, de asemenea, un astfel de conector, deși aceasta nu este o regulă. Alternativa poate fi o ieșire DVI pe computer și să utilizați un cablu special DVI-HDMI sau un adaptor care trebuie conectat la cablu și apoi introduceți în conectorul corespunzător de pe televizor sau pe computer. Din păcate, în acest caz, va fi necesar să se elimine sunetul la un cablu separat la difuzoarele externe sau la televizor, de ex. Folosind un cablu mini mini de 3,5 mm sau două cabluri de cinch.

După conectarea tuturor cablurilor, selectați sursa de semnal corespunzătoare de pe televizor pentru a afișa imaginea de pe computer. În plus, în unele cazuri, interferența va fi necesară în setarea plăcii grafice pentru a seta afișajul corespunzător pe al doilea ecran.

Recomandat
Lasă Un Comentariu