Principal » Internet » Cum se conectează două routere?

Cum se conectează două routere?

Internet : Cum se conectează două routere?

Vă întrebați cum să conectați două routere? În acest ghid, rezolvăm această problemă. Verificați cum să combinați două routere, pe exemplul modelelor TP-LINK.


Routerele pot fi conectate într-un mod de punte sau conectați routerul wireless cu un punct de acces fără fir. Pentru a conecta routerul în modul Bridge, toate routerele wireless ar trebui să opereze această funcție și ar trebui, de asemenea, să fie configurate în modul Bridge.
Adresa IP a routerului TP-LINK este implicit 192.168.1.1. Prin urmare Schimbați adresele IP Dispozitive pe care vrem să le conectăm la nu conduce la conflictul adreselor IP. În acest scop, trebuie să verificați mai întâi adresele MAC.
1. Deschis browser web, În câmpul de adrese, introducem valoarea implicită - Router IP - adică 192.168.1.1 Și apăsați Entery.
2. Conectați-vă pe pagina de configurare, oferind Numele de utilizator și parola - Dacă nu am modificat aceste setări mai devreme, în mod implicit, numele de utilizator și parola sunt admin.
3. Mergem la meniu Rețea> Lan și schimbăm adresa de la 192.168.1.1 pe 192.168.1.2.
Acum trebuie să configuram routerele care lucrează într-un mod de pod.
1. Mergem la meniul din stânga: Wireless> Setări fără fir Și definim numărul canalului și numele SSID pentru rețea.
2. Pentru a crea o conexiune la pod, trebuie să selectăm Activează podul, și introduceți Adresa mac Un router wireless cu care vor fi rezumate o conexiune de pod. În plus, memorat în punctele anterioare Adresa MAC a celui de-al doilea router intră în câmpul de text.
3. Modificările sunt confirmate cu butonul Salvați și reporniți Și așteptăm repornirea routerului.
4. Acum conectați computerul la un al doilea router wireless și provocați pașii descriși în punctele 1-3 de mai sus. Când al doilea router este repornit din nou, ambele dispozitive vor fi rezumate în mod automat și conexiunea fără fir pod va funcționa între ele.
Dacă un router are o funcție superioară, funcționând ca punct de acces la Internet, în cazul unui al doilea dispozitiv, rotiți funcția Server DHCP.
Numele rețelei SSID pot varia pentru routerele combinate. În acest fel, putem verifica cu care routerul de rețea are o conexiune fără fir.
Merită să ne amintim că parametrii de securitate și numărul canalului pe ambele routere sunt identice.

Recomandat
Lasă Un Comentariu