Principal » Internet » Cum se conectează două computere cabluri?

Cum se conectează două computere cabluri?

Internet : Cum se conectează două computere cabluri?

Intenționați să combinați două computere prin cablu, dar aveți o problemă cu aceasta și nu știți ce cablu să alegeți? În acest ghid, prezentăm cum să conectăm două computere cabluri.


Pentru a crea o conexiune directă prin cablu între două computere avem nevoie Cablu Ethernet încrucișat. Cablul CrossLink arată foarte asemănător cu un cablu obișnuit Ethernet, de aceea merită să ne asigurăm că avem un cablu valid - merită. Întrebați-vă într-un magazin de calculatoare. Merită să ne amintim că înainte de a decide să cumpărăm un cablu încrucișat, merită verificarea cardurilor de rețea mai noi, nu se traversează automat - pot detecta automat o conexiune la o altă cartelă de rețea după conectarea unui cablu regulat Ethernet. Iată cum puteți conecta două computere - pe exemplul Windows 7 sau Windows Vista:
1. Conectați fiecare capăt al cablului încrucișat într-un port de rețea, care este situat pe spatele fiecărui computer.
2. Pe primul computer în care funcționează Windows, faceți clic pe Meniu Start> Panou de control> Centrul de rețea și partajare.
3. În partea de sus a ferestrelor centrale de rețea și de partajare, faceți dublu clic pe Neidentificat.
4. În cazul în care funcția de descoperire a rețelei și partajarea fișierelor nu este activată, faceți clic pe fereastră Reţea Bara de informații cu un mesaj: "Caracteristicile descoperirii rețelei și partajarea fișierelor sunt dezactivate. Computerele și dispozitivele de rețea nu sunt vizibile. Faceți clic pentru a schimba...", Apoi apasa Activați descoperirea rețelei și partajarea fișierelor. Dacă vi se solicită o parolă de administrator sau confirmare, introduceți parola sau confirmați.
5. Dacă am mutat totul corect, este în fereastră Reţea Două computere vor fi acum vizibile.

Recomandat
Lasă Un Comentariu