Principal » Internet » Ca un fișier PDF pentru a converti pe cuvânt?

Ca un fișier PDF pentru a converti pe cuvânt?

Internet : Ca un fișier PDF pentru a converti pe cuvânt?

Aveți documente în format PDF numai pentru citire, dar doriți să le puteți edita? Cea mai bună soluție va procesa fișiere PDF pe cuvânt. În acest ghid, vom arăta cel mai interesant instrument în acest scop.


Unul dintre cele mai interesante programe de procesare rapidă a fișierelor PDF pe cuvânt este un program Convertor gratuit PDF. Serviciul său este simplu simplu. Doar instalați și rulați programul, apoi selectați orice fișier PDF din listă, apoi selectați extensia documentului de ieșire și gata.
Un avantaj suplimentar este capacitatea de a crea parole pentru fișierele nou create. În plus, putem transforma simultan orice număr de documente. Programul Free Converter PDF acceptă următoarele tipuri de fișiere: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, VSD, WDB, WPS, BMP, JPG, PNG, DWG, DXF, DWF, CDR, WP5, WP7, WPD, WPF, TXT, HTM, HTML, TIF, TIFF și îl puteți descărca gratuit la o licență de 30 de zile.
Dacă intenționăm să convertim un document cu un număr mic de pagini (până la trei), un program poate fi, de asemenea, o soluție bună PDFMate Free PDF Converter, Disponibil gratuit.

Recomandat
Lasă Un Comentariu