Principal » Software » Cum să deschideți fișierele de imagine disc

Cum să deschideți fișierele de imagine disc

Software  : Cum să deschideți fișierele de imagine disc

Se întâmplă adesea că în colecțiile noastre de jocuri sau multimedia există astfel de, stocate sub forma unei imagini de disc (extensie *.ISO). Datorită textului de mai jos, veți afla cum să deschideți această imagine într-un mod simplu și rapid. Software-ul gratuit va fi necesar pentru acest lucru.

Alegerea noastră a căzut Instrumente de daemon - Unul dintre cele mai ușoare instrumente utilizate în primul rând pentru a începe imaginile discurilor salvate sub formă de fișiere *.ISO. Putem descărca programul AICI.

După instalare Instrumente de daemon În colțul din dreapta jos al ecranului (tava de sisteme) de lângă ceas ar trebui să fie adecvat pictograma. Faceți clic pe butonul din dreapta al mouse-ului. Acest lucru va extinde meniul pop-up. Acum selectați opțiunea Virtual CD / DVD ROM, și apoi Setați numărul de dispozitive. Noi alegem 1 unitate, ceea ce înseamnă că vrem să folosim o unitate virtuală, datorită căruia veți începe imaginea discului pe care o aveți. 

Când avem deja o unitate virtuală, faceți clic din nou pe butonul din dreapta al mouse-ului de pe pictograma programului Instrumente de daemon Situat în tavă. Alegem din opțiune Virtual CD / DVD ROM, și apoi Dispozitiv: (Aici o scrisoare de unitate virtuală). Acum faceți clic pe Montați imaginea, Astfel încât "montați imaginea ". Fereastra Explorer ar trebui să apară pe ecran, unde căutăm o imagine ISO care ne interesează. Gata! Doar am reușit să montați imaginea discului.

Pentru a rula, du-te la calculatorul meu și acolo în meniul de lângă pictogramele de unitate fizică au apărut o unitate virtuală cu o imagine montată. Faceți dublu clic pe butonul stâng al mouse-ului, care are ca rezultat începutul discului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu