Principal » Software » Cum să deschideți un fișier *.ISO fără a-l arde pe disc?

Cum să deschideți un fișier *.ISO fără a-l arde pe disc?

Software  : Cum să deschideți un fișier *.ISO fără a-l arde pe disc?

Fișierele din * Formatul ISO sunt așa-numitele. Imagini de discuri. Se întâmplă că avem un astfel de dosar și am dori să o jucăm de pe discul computerului, fără a-l arde pe disc. Despre cum să o faceți în ghidul următor.

Pentru a reda o imagine populară a discului cu extensia * ISO deloc, nu trebuie să-l ardem pe un CD sau DVD. Tot ce trebuie să faceți este să descărcați și să instalați software-ul potrivit. În opinia noastră, cea mai bună aplicație gratuită pentru redarea imaginilor de disc este Daemon Tools Lite. Acest program simulează o unitate optică suplimentară în sistem. După descărcarea și instalarea programului menționat în meniul My Computer, precum și partea dreaptă a barei de activități va exista o pictogramă suplimentară. După ce faceți clic pe, se deschide meniul de selectare a fișierelor (Adauga imagine).

Pentru a reda o imagine ISO, o vom găsi pe disc și faceți dublu clic pe mouse. Este instalat automat pentru o unitate virtuală. De acum încolo, putem folosi pe deplin datele disponibile acolo (jocuri, programe, pachete de birouri, sisteme de operare etc.). Imagine montată a discului va fi tot timpul disponibil în fereastra computerului meu sub pictograma noii unități simulate de Daemon Tools Lite. Această imagine poate fi eliminată în orice moment, montarea în locul său este complet diferită. Merită adăugați că aplicația Daemon Tools Lite vă permite să simulați simultan mai multe unități virtuale.

Recomandat
Lasă Un Comentariu