Principal » Software » Cum să deschideți un fișier Docx fără Word?

Cum să deschideți un fișier Docx fără Word?

Software  : Cum să deschideți un fișier Docx fără Word?

Nu aveți un cuvânt și trebuie să deschideți un fișier salvat în format Docx?  Nu trebuie să descărcați biroul liber deschis 'a. Tot ce aveți nevoie este o aplicație online - Google Docs!

Pentru a putea utiliza un instrument puternic care sunt documente Google, este necesar numai contul Google - același lucru care urmează să fie utilizat pentru YouTube 'A, Gmail sau Google Calendar. Dacă nu o aveți - trebuie să vă înregistrați.

Când acest lucru este în spatele tău, du-te la pagina de antrenare.Google.Com și selectați pictograma Trimite. Din meniul derulant, selectați opțiunea Fişier și găsiți un document care ne interesează. După un moment, fișierul Docx va apărea pe lista de documente Google Drive. Acum doar o deschideți și avem o previzualizare a documentului. 

Dacă vrem să facem orice modificări în text, este necesar să trecem la documentele Google. Apoi, pe lista de fișiere Google Drive, faceți clic dreapta și faceți clic dreapta și Selectați Deschidere cu -> Google Docs.

După un timp, suntem mutați la editorul de text care vă permite să modificați conținutul, schimbarea formatării și chiar creați tabele. Datorită documentelor Google, putem imprima, de asemenea, un fișier sau salvați-l într-un alt format care acceptă editorul dvs. de text instalat pe computer.

Recomandat
Lasă Un Comentariu