Principal » Internet » Cum de a economisi spațiu pe discul SSD?

Cum de a economisi spațiu pe discul SSD?

Internet : Cum de a economisi spațiu pe discul SSD?

Conductele SSD se caracterizează printr-o eficiență foarte mare, dar datorită prețului ridicat, ele au de obicei o capacitate mică. De aceea este atât de important să salvați fiecare gigabyte. Una dintre modalități este de a dezactiva activarea rapidă a sistemului?

Se pare că funcția de pornire rapidă a sistemului este foarte de dorit și dezactivând că nu este o idee bună. Cu toate acestea, dacă avem un disc SSD, această funcție pentru puține utilizări, deoarece sistemul va începe foarte repede.

Pentru a dezactiva funcția de pornire rapidă a sistemului și pentru a elibera simultan câteva gigaoctes de spațiu, urmăm următoarele. În primul rând, faceți clic pe Start și introduceți CMD pentru a găsi funcția Prompt de comandă. Apoi, faceți clic dreapta pe promptul de comandă și selectați Run ca administrator.

Apoi, în promptul de comandă, introduceți comanda PowerCFG -H OFF și apăsați ENTER. Acum, Windows ar trebui să elibereze câteva gigaoctete pentru SSD. Desigur, putem inversa procesul în orice moment introducând comanda POWERCFG -H.

Recomandat
Lasă Un Comentariu