Principal » Internet » Cum să salvați bateria în dispozitivul Android

Cum să salvați bateria în dispozitivul Android

Internet : Cum să salvați bateria în dispozitivul Android

Smartphone-urile și tabletele cu sistemul de operare Android au multe avantaje. Printre acestea, vom găsi în primul rând multitasking și versatilitate. Ele pot fi folosite nu numai pentru a efectua apeluri telefonice sau pentru a scrie mesaje text. Foarte adesea înlocuiesc computerele portabile, oferind oportunitatea de a naviga rețeaua, vizionând filme, ascultați muzică, utilizați diferite tipuri de aplicații utile (birou, navigație auto, ghiduri etc.) și jucând jocuri.

Cu toate acestea, toate aceste funcționalități și faptul că smartphone-urile sau tabletele sunt echipate cu ecrane de atingere considerabile ocupate creșterea consumului de energie. Pentru consumul excesiv de baterii, acesta constă, de asemenea, din pornirea mai multor procese în fundal, folosind WiFi sau iluminare excesivă a ecranului. În prezent, timpul mediu pentru a viziona smartphone-ul cu oscilete Android în jurul zilei, care, comparativ cu telefoanele mobile mai vechi care ar putea să se laude de a fi chiar până la 2 săptămâni, este cu siguranță un rezultat slab. Următorul text vă va ajuta în câțiva pași simpli pentru a extinde timpul de așteptare între taxe.

La inceput...

La început, verificați funcționalitatea care consumă cea mai mare energie, astfel încât bateria din telefonul smartphone / tabletă este descărcată mai repede. În acest scop, ar trebui să fie introduse în Setări În meniul principal, apoi selectați opțiunea Informații despre telefon, apoi Baterie.

Ochii noștri apar în meniu cu trei opțiuni. Unul dintre ele este nivelul de încărcare al bateriei, care oferă o stare detaliată a bateriei. Alegem utilizarea bateriilor. Aici avem de-a face cu o listă detaliată a tuturor elementelor responsabile pentru o scădere rapidă a energiei (procentaj).

   

Plânge!

Acum știm că consumul ridicat de energie Cele mai comune module sunt cele mai responsabile Wifi, date celulare și Ecran tactil. Pentru a crește timpul de așteptare, utilizați-le cât mai mult posibil, este cel mai bine să rulați numai atunci când sunt cu adevărat necesare. În ceea ce privește ecranul, ar trebui să se asigure că lumina de fundal ar trebui să fie cât mai slabă, dar nu este suficient de proastă pentru a interfera cu utilizarea unui telefon inteligent. Pentru a salva în continuare o anumită energie electrică ar trebui să fie Setări> Afișare> Expirarea ecranului Alegeți cel mai scurt timp.

 

O altă vină de consum rapid de energie este Modul GPS. El poate chiar în câteva ore "aspirație " de la baterie toată puterea sa. Să-l folosească numai atunci când navigați și amintiți-vă să-l opriți imediat după adăugarea la obiectivul. Ar trebui să știți că majoritatea smartphone-urilor moderne oferă posibilitatea de a activa / dezactiva modulele WiFi, date celulare și GPS prin intermediul Pătrunderea rapidă de pornire:

O altă opțiune importantă, începutul căruia trebuie să vă amintiți este Economie de energie. O vom găsi în Meniu principal> Setări> Economisirea energiei. Această funcție dezactivează automat toate modulele inutile, care extinde în mod semnificativ timpul de funcționare al dispozitivului. În plus, putem determina ce vrem să dezactivați în modul de economisire a energiei prin selectarea opțiunilor corespunzătoare disponibile acolo.

Întregul proces ne va lua doar câteva minute, iar după executarea sa, ne putem bucura de o perioadă mult mai lungă între. Dacă cunoașteți orice metode suplimentare pentru a economisi energie pe telefonul smartphone sau tabletă, împărtășiți-le în comentarii!

Recomandat
Lasă Un Comentariu