Principal » Internet » Cum să vizionați televizorul pe dispozitivul dvs. Android

Cum să vizionați televizorul pe dispozitivul dvs. Android

Internet : Cum să vizionați televizorul pe dispozitivul dvs. Android

Android este un sistem de operare pentru dispozitive mobile care oferă utilizatorului oportunități uriașe. Smartphone-urile și comprimatele Android înlocuiesc din ce în ce mai mult laptop-uri, servesc ca centre de divertisment mobile și jucători media. Dar nu toată lumea știe că, cu ajutorul lor, putem viziona și televiziunea. Un meci important pe care nu doriți să îl evitați? Cel mai recent episod al seriei dvs. preferate? Sau o lovitură mega pe Polsat? Acum nu este o problemă! Datorită aplicațiilor speciale, vă putem urmări canalele dvs. preferate în mișcare, pe o pauză în muncă sau într-un câmp sincer în timpul unui picnic. Tot ce trebuie să faceți este smartphone-ul sau tableta dvs. cu o conexiune de internet activă. Acest tip de software este cel mai potrivit atunci când este conectat la o rețea WiFi Fast. Cu toate acestea, nu există nici o problemă chiar dacă o conexiune 3G prin datele de pachete furnizate de operatorii de rețea mobilă. Cu toate acestea, aveți grijă, deoarece după depășirea limitei, pot fi percepute costuri suplimentare. Mai jos veți găsi o descriere și instrucțiuni despre modul de utilizare a aplicației care vă permite să vizionați televizorul pe ecranul dispozitivelor mobile cu Google.

Primul este Televiziunea poloneză. Aplicația, după cum sugerează și numele, oferă numai canale TV poloneze. Veți găsi acolo un pachet gratuit de toate canalele TV poloneze disponibile de la transmițătoarele aeriene (inclusiv aproximativ 20 de stații, inclusiv TVP1, TVP2, INFO TVP, Polsat, TVN, TVN șapte, TV Trwam etc.). Simplu de manipulat meniul și o dimensiune mică determină instalarea acestui program chiar și pe cel mai mic dispozitive mai vechi. Perfect atât pentru confortul casei dvs., la un moment dat când nu avem acces la televizor și în timpul călătoriei. Din păcate, aceste defecte de aplicare includ interfață grosieră și oarecum subdezvoltată și că combinația de transmisie 3G uneori stutters și este necesar să reîncărcați programul. Televiziunea poloneză este disponibilă și în versiunea HD. Cu toate acestea, nu o recomandăm acestui utilizator care utilizează cel mai adesea o conexiune 3G, deoarece necesită o transmisie mai rapidă a datelor.

O alternativă la Polonia TV este Polonia TV. Întregul arată foarte asemănător și funcționează pe aceleași principii - cele mai multe canale poloneze disponibile în sistemul de transmițător terestru sunt streamate online. Aici, de asemenea, face cu simplu, dar cu toate acestea, mult mai rafinate decât în cazul Poloniei TV Meniu și aproximativ douăzeci de canale pentru a alege. Întregul este foarte simplu de manevrat. După instalarea și pornirea aplicației, vom trece automat în meniul cu lista de canale. Alegem stația care ne interesează și ne așteptăm la câteva secunde pentru a combina și ne bucurăm de o imagine de înaltă calitate și un sunet live.

Fanii canalelor străine, în special vorbitorul englez și sugerează o cerere numită TV online. Acesta oferă acces gratuit la peste 100 de stații diverse care au fost împărțite tematice: muzică, filme, sport, știri, știință și educație, desene animate și altele. Trebuie remarcat, totuși, că funcționarea corectă a televizorului online va trebui să instalați Flash Player, care nu mai este disponibilă oficial pentru Android. Meniul programului este transparent și ușor de utilizat (în ciuda lipsei unei versiuni de limbă poloneză), iar întregul nu ia o mulțime de spațiu în memoria smartphone-urilor.

După cum vedeți, vizionarea TV pe telefonul dvs. smartphone sau tabletă poate fi destul de simplă și în principal liberă. Poate că ați folosit programe similare? Impresii împărțite în comentariile de mai jos.

Recomandat
Lasă Un Comentariu