Principal » Internet » Cum să vizionați filmele online?

Cum să vizionați filmele online?

Internet : Cum să vizionați filmele online?

Nu vă place să mergeți la cinema? Doriți să vizionați filme online? Puteți să o faceți legal și gratuit!

În partea poloneză a internetului există numeroase site-uri care oferă filme gratuite pe care le urmăm ca videoclipuri pe YouTube. Streamingul este convenabil - Proiectarea de pornire după câteva secunde de lansare a filmului. Cu toate acestea, în acest scop, cu toate acestea, trebuie să vă pregătiți computerul și să cunoașteți adrese utile. 

Materie de bază: aveți nevoie de o platformă Silverlight care este cea mai obișnuită aplicație utilizată de creatorii site-ului VOD.  Tehnologia Silverlight colaborează oficial cu browserele: Internet Explorer, Firefox, Safari, Chrome și Seamonkey pe platforma Windows. și Mac. Opera Browser nu este acceptată oficial de Microsoft, Creatorul acestei tehnologii.

Rețineți că pentru a utiliza oferta de servicii VOD pentru a viziona filme online este nevoie de acces constant la Internet cu o lățime de bandă de 1 MB / s. Combinația serviciului nostru este mai bună, cu atât este mai mare șansa de a urmări fără scutiri și în cea mai mare rezoluție posibilă. VOD-urile oferă versiuni de film pentru legăturile mai slabe (de ex. 240p, 360p, 480p) și rezoluție HD (720p, 1080p). Cel mai adesea, sistemul însuși adaptează calitatea imaginii la viteza internetului. 

Pentru a utiliza serviciul VOD, nu aveți nevoie de cel mai modern computer, dar dacă echipamentul dvs. nu se ocupă de afișajul video (imaginea este tăiată, sistemul are o încărcătură ridicată a procesorului), este necesar să se utilizeze câțiva pași:

 • Dezactivarea tuturor aplicațiilor inutile - comunicator, programe grafice, muzică etc.

 • Reducerea numărului de carduri dintr-un browser web (dacă lucrăm cu mai multe carduri). 

 • Când problemele tehnice sunt deja în spatele celuilalt - este timpul pentru o listă de site-uri recomandate cu filme online.

 

Cele mai populare site-uri de vod

Cele mai populare site-uri web care oferă filme online legale sunt:

 • TVNPLAYER.PL - un serviciu care conține documentare, vamale, comedii și o gamă largă de serii și programe de divertisment Station TVN Concert.
 • Ipla.TV - website-ul Polsat, alături de materiale de televiziune și filme cu plată, include, de asemenea, un catalog film gratuit disponibil la adresa.  Vom găsi acolo.în. Un număr mare de occidentali clasici din anii șaizeci. 
 • Kinoplex - un serviciu care oferă unul dintre cele mai bogate filme gratuite din Polonia. Vom găsi că ambele filme de familie, cum ar fi Reindeerul Niko salveze sărbătorile și producțiile de regizori bine-cunoscuți în care apar actori cunoscuți. Unul dintre aceste titluri este Saint Almodovara. 
 • Vod.TVP.EN - VOD Service Service Service Service de camere Filme. Din păcate, unele dintre ele sunt plătite. 
 • Ninatek.En - Serviciul Institutului Național Audiovizual, care în oferta sa are diverse tipuri de filme, cel mai adesea clasic, indisponibil oriunde altundeva. Majoritatea ofertelor sunt complet gratuite. 
 • Zona VOD - Deși serviciul se bazează pe livrarea de conținut de plătit, atunci așa-numitul. "Zona 0 PLN " conține peste 100 de filme care pot fi vizualizate fără taxe.
 • Vod.EN - site-ul grupului ONET.ro, oferind un număr mare de filme online gratuite, inclusiv producții atât de bine cunoscute ca macei
 • Vodeon.En Următorul filme premium, catalogul de film online Vodeon este plin de producție gratuită. Merită revizuire!

Recomandat
Lasă Un Comentariu