Principal » Software » Cum se recuperează fișierele șterse? Cz.1

Cum se recuperează fișierele șterse? Cz.1

Software  : Cum se recuperează fișierele șterse? Cz.1

Am scris recent despre ce impact asupra recuperării fișierelor și succesul acestui proces are un tip de hard disk. Un ciclu scurt de texte despre cum să se comporte după îndepărtarea accidentală a fișierelor în cazul în care să le caute să recupereze în cele din urmă la accesarea acestora cu metode traditionale va fi imposibil. Cu toate acestea, să începem de la început.

Despre principiul și dependența de bază dintre tipurile de discuri și am scris o șansă de a recupera fișierele pierdute în articolul PT. "Recuperarea fișierelor șterse: SSD sau unitatea magnetică?". Practic, toată lumea sa întâlnit cu o situație în care a descoperit în mod surprinzător că datele importante a fost eliminată. Uneori învățăm despre acest lucru după un timp lung de timp - care este foarte nefavorabil - și un alt moment imediat după resetare. În acest moment avem șanse bune de succes, dar trebuie să ne amintim despre câteva principii, dependențe și situații specifice.


În primul rând, ar trebui să verificăm dacă fișierele

..

acestea au fost șterse deloc. În majoritatea cazurilor, datele sunt șterse de către utilizator accidental: Selectați fișierele și de la impuls. Apăsați tasta "Ștergere ". De obicei panica și nervii apar imediat, dar în astfel de momente, trebuie păstrat calm. După ștergerea fișierelor cu această metodă, acestea nu sunt îndepărtate permanent, transferate numai în coș. În această situație, recuperarea fișierelor este o chestiune de câteva clicuri - doar du-te la coșul de sistem, și apoi apăsați „restaura toate elementele “ buton. Dacă fișierele din coș sunt multe, putem folosi bara de căutare. Este demn de obicei să ștergeți fișierele în acest fel. Când suntem siguri că totul este potrivit pentru casare, putem șterge fișierele din coșul. Cu toate acestea, există un anumit tampon de securitate și capacitatea de a recupera fișierele în modul de mai sus.


Prezența unor programe speciale de curățare și comandare poate fi un obstacol. Dacă acționează tot timpul în fundal, ele pot goli automat coșul de sistem și acest lucru, la rândul său, complicat de bună voie. Dacă observăm pierderea fișierelor importante, ar trebui să dezactivați imediat procesul unui astfel de program și să direcționați imediat la coșul de sistem în căutarea acestor fișiere.

În următoarea parte a ghidului nostru, vom scrie ce să facem atunci când fișierele au fost eliminate din coș sau cu omisiune.

Recomandat
Lasă Un Comentariu