Principal » Internet » Cum să recuperați parola pe Google Play

Cum să recuperați parola pe Google Play

Internet : Cum să recuperați parola pe Google Play

Într-una din ghidurile noastre anterioare, am sugerat cum să configuram smartphone-ul Android și să configuram un cont pe Google Play. Acest lucru permite, printre altele, pentru a descărca atât jocuri și aplicații plătite și gratuite, care sunt din ce în ce mai mult de o săptămână pentru o săptămână. Se întâmplă totuși că nu ne vom abona la o parolă permanentă la jocul Google și după o lungă perioadă de timp, vom uita pur și simplu cum a sunat. Atunci ce? Nu este nimic nimic! Următorul ghid în câțiva pași simpli vă va arăta cum să recuperați cu ușurință parola uitată.

Când se pare că, după introducerea parolei în câmpul drept, vom vedea un mesaj că nu este corect, nu trebuie să prescriem manual adresa URL a browserului de pe computer pentru a recupera parola. Tot ce trebuie să faceți este să reveniți la Ecranul de conectare Pe telefonul dvs. smartphone făcând clic pe buton ÎNAPOI (Ecran inferior stânga). Suntem acum pe ecran, unde există locuri pentru a intra în adresa e-mail și parola.

Vedem în colțul din dreapta sus Simbol cu ​​trei puncte - Apasa pe el! După această acțiune, se deschide meniul din opțiune Conectați-vă în browser - Noi o alegem.

  

Acum suntem transferați pe site Google Play Disponibil prin intermediul unui browser web. Întregul arată similar cu pagina tradițională de conectare la adresa de e-mail Gmail. 

Apoi selectați opțiunea Nu vă puteți conecta la contul dvs?

O listă de motive va apărea prin care nu vă putem conecta - alegem una dintre ele și urmați instrucțiunile de pe ecran. După completarea corectă a tuturor câmpurilor de pe adresa noastră de e-mail, vom obține o nouă parolă corectă pentru site Google Play.

Recomandat
Lasă Un Comentariu