Principal » Internet » Cum se recuperează parola routerului?

Cum se recuperează parola routerului?

Internet : Cum se recuperează parola routerului?

Ați uitat parola oferind acces la opțiunile de configurare ale routerului? Nu există nici o frică - avem o soluție simplă care vă va oferi acces la panoul de control, dar vă forțează să re-configurați rețeaua. 

Trebuie să pregătiți o scobitoare sau alt tip de lucru menționat subțire pe care îl puteți utiliza pentru a apăsa butonul de resetare, care se află pe carcasa routerului. Cel mai adesea va fi un buton mic, pe partea din spate a carcasei. Că nimeni nu l-a făcut lovit de accident, el este ascuns în adâncurile carcasei, așa că merită o scobitoare la îndemână. Apăsați butonul RESET și așteptați ca dispozitivul să pornească din nou. Poate dura o duzină de secunde. 

Resetați setările routerului vor reactiva parola de acces la router, dar va fi sinonimă cu re-configurația. Întregul proces de configurare poate fi găsit în instrucțiunile routerului sau pe site-ul producătorului dispozitivului. Cel mai adesea, numele de utilizator și parola implicită sunt admin și IP, care trebuie introduse în browser pentru a face o configurație 192.168.0.1, 192.168.1.1 sau similare.

Recomandat
Lasă Un Comentariu