Principal » Internet » Cum se recuperează parola la GG?

Cum se recuperează parola la GG?

Internet : Cum se recuperează parola la GG?

În epoca electronică omniprezentă și a internetului, suntem adesea forțați să memoram o duzină de parole, coduri, știfturi și alte tipuri de securitate. Dacă dorim ca datele noastre sau banii să fie în siguranță, trebuie să aplicăm parole diferite și destul de complicate. Din păcate, uitați unul dintre ele este un lucru uman. În loc de enervant, merită să le recuperați. Cum arată în cazul unei parole pentru contul nostru GG?
Dacă am uitat parolele la GG, nu am folosit un cont mult timp sau vreau doar să vorbim cu cineva de pe alt computer, recuperarea unei combinații de litere sau numere nu este dificilă. Fasole! Este nevoie de literalmente câteva minute și limite pentru a intra în mai multe date. În primul rând când vă conectați, în fereastra GG Program, faceți clic pe "Ați uitat parola?".

După un timp, va apărea o fereastră în care să introduceți numărul GG, adresa de e-mail sau numărul de telefon pe care l-am dat atunci când vom stabili un cont (dacă mai târziu nu am modificat aceste date). Apoi rescrieți doar codul și faceți clic pe Următorul. După un timp, noua parolă va fi trimisă la adresa de e-mail specificată sau sub forma unui mesaj SMS pe numărul de telefon dat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu