Principal » Android » Cum să recuperați datele de pe disc?

Cum să recuperați datele de pe disc?

Android  : Cum să recuperați datele de pe disc?

Dacă nu ați eliminat datele de pe disc, nu înseamnă că acestea au dispărut complet. Dacă nu au fost suprascrise de alții, le puteți recupera, deși nu va fi ușor.

Puteți utiliza două drumuri: profesionale sau acasă. În primul caz, discul ar trebui să fie dat laboratorului care se ocupă de Recuperare date. Un astfel de serviciu nu va fi ieftin, dar oferă o probabilitate mai mare de recuperare a datelor decât atunci când se utilizează programe de calculator pentru utilizatorii obișnuiți.

Dacă doriți să recuperați datele la domiciliu, ar trebui să alegeți unul dintre programele recunoscute în acest scop. Puteți paria gratuit sau soluții disponibile în versiunea de testare.

În valoare de note Programe gratuite de recuperare sunt: ​​Copiator de neoprit, recuperare de date înțeleaptă sau Undelete 360.

Există, de asemenea, multe programe comerciale în versiunea de încercare np. Auslogics Recuperarea fișierelor dacă EasyRecovery Professional.

Procedura de recuperare a datelor este similară pentru fiecare program. În primul rând, căutarea partiției și programul prezintă fișiere sau urme de fișiere care pot încerca să se recupereze. Utilizatorul marchează fișierele care îl interesează și începe procesul de restaurare, ceea ce poate dura până la mai multe ore - toate depinde de numărul de fișiere și de gradul de distrugere a acesteia. 

Nu uitați să instalați un program pe un alt disc, partiție sau np. pe o pendrive, astfel încât să nu suprascrie datele de pe disc pe care doriți să le recuperați fișierele.

În cazul pierderii întregii partiții, nu doar câteva foldere, puteți utiliza SKINUS RECOMANDEREA Partiției.

Recomandat
Lasă Un Comentariu