Principal » Android » Cum să inverseze ecranul?

Cum să inverseze ecranul?

Android  : Cum să inverseze ecranul?

O întrebare aparent foarte simplă, deși soluția poate fi destul de jenantă. Desigur, nu vrem să rotim monitorul deoparte sau să-l pun pe birou cu susul în jos. Este vorba despre inversarea sistemului, de exemplu. la 90 de grade etc. Este posibil?
Da, acest lucru este posibil și nu este deloc dificil, cu condiția să avem de-a face cu un computer cu o resursă completă a driverelor pentru o placă grafică. Opțiunile potrivite pentru inversarea ecranului la 90, 180 și mai multe grade pot fi găsite în configurația plăcii grafice. De data aceasta vom verifica cum funcționează cu exemplul unui computer cu placa grafică NVIDIA.
În primul rând, privim în tava de sistem și căutăm icoane NVIDIA. Apoi faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului din elementul din meniu "Panoul de control NVIDIA". După un timp, va apărea o fereastră cu panoul de control și toate opțiunile de configurare. În partea stângă veți găsi o listă de funcții disponibile - alegem "Roti".

În pasul următor, alegem un ecran pe care dorim să îl inversați (dacă avem mai mult de unul), și mai jos alegem opțiunea care ne interesează, adică. Orientarea ecranului: verticală, orizontală, inversată etc.

După selectarea opțiunilor pe care încercați să le activați, faceți clic pe "Utilizare". După un timp, ecranul va fi configurat corect.

Recomandat
Lasă Un Comentariu