Principal » Internet » Cum să dezinstalați programul pe Android?

Cum să dezinstalați programul pe Android?

Internet : Cum să dezinstalați programul pe Android?

Android este un sistem de operare extrem de deschis. El a câștigat o mare popularitate în primul rând datorită accesului la sute de mii de jocuri și aplicații gratuite. La început, fiecare utilizator instalează fiecare program și un joc care va face apel numai la el și cel mai adesea o uită după câteva zile. După ceva timp, se pare că există o lipsă de spațiu în memoria smartphone-ului nostru. Atunci ce? Ar trebui să scăpați de software-ul pe care nu îl folosim cu adevărat deloc. Cum să dezinstalați jocurile și aplicațiile nedorite? Puteți citi acest lucru mai târziu în text.

Dacă doriți să scăpați rapid și eficient de aplicațiile nedorite fără a fi nevoie să instalați software suplimentar, tot ce trebuie să faceți este să introduceți meniul principal în Opțiuni Setări. Acolo trebuie să alegeți din meniu Aplicații.

După câteva secunde, vom afișa o listă a tuturor jocurilor și aplicațiilor care sunt instalate pe sistem. Dacă vrem să dezinstamând unul dintre ei, tot ce trebuie să faceți este clic, Și apoi alegem opțiunea Dezinstalați.

  

De asemenea, vom fi rugați să confirmăm selecția noastră și după ce am făcut clic pe buton BINE Jocul sau aplicația va fi eliminată permanent, eliberând locul valoros în memoria dispozitivului.

Recomandat
Lasă Un Comentariu