Principal » Internet » Cum să dezinstalați Internet Explorer?

Cum să dezinstalați Internet Explorer?

Internet : Cum să dezinstalați Internet Explorer?

Este adevărat că browserul Internet Explorer este încă extrem de popular și clasat în clasamentele de vârf, dar dacă cineva pe o bază zilnică folosește Firefox, Opera sau Google Chrome, având un browser Microsoft pe disc este inutil. Vă sfătuim cât de dezinstalarea rapidă și eficientă a Internet Explorer.

Contrar aparițiilor, dezinstalarea browserului Internet Explorer Nu este la fel de simplu cum ar putea părea inițial. Nu vom elimina programul cu un mod tradițional, de exemplu. De la panoul de control și programe și caracteristici de file sau folosind un standard de dezinstalare standard. Cu toate acestea, acest proces nu este dificil și chiar un utilizator începător va șterge un browser inutil de pe disc. 

În primul rând, faceți clic pe butonul "Start ", apoi mergeți la "Panou de control " și selectați "Programe și funcții ". Apoi, în loc de programe instalate, mergeți la actualizările instalate făcând clic pe link-ul Afișaj Instalat actualizări "din partea stângă a ferestrei. Apoi, afișat în partea centrală a listei, defilați secțiunea "Microsoft Windows " și căutați poziția referitoare la browser Internet Explorer

Apoi, faceți clic dreapta pe poziția de la Internet Explorer Și alegem "dezinstalați". Apreciem decizia dvs. făcând clic pe "Da", apoi reporniți computerul pentru a schimba modificările au fost introduse integral.

Recomandat
Lasă Un Comentariu