Principal » Software » Cum să dezinstalați jocul?

Cum să dezinstalați jocul?

Software  : Cum să dezinstalați jocul?

Dacă doriți să eliminați jocul de pe computer, dar nu puteți găsi în meniu start Icoane pentru dezinstalare, nu totul este pierdut. Există mai multe moduri de a scăpa de ea.

Cea mai ușoară cale este să găsiți fila Programe în Panou de control, și apoi selectarea opțiunii Dezinstalați programul. În lista de aplicații, trebuie să găsiți jocul și să faceți clic pe butonul de dezinstalare. De asemenea, puteți utiliza programe de gestionare a aplicațiilor, cum ar fi aspiratorul sau Revo Uninstaller. Acest lucru poate fi util pentru erorile care apar în timpul îndepărtării tradiționale a jocurilor. 

De asemenea, merită să vă amintiți că ștergerea catalogului cu jocul nu este complet dezinstalarea - urmele rămân în registrul sistemului. Dacă ați scăpat de jocul în acest fel, merită să utilizați programe de optimizare a registrului, cum ar fi Reglowaner sau GRATUIT Registry Cleaner. Amintiți-vă: Înainte de a utiliza acest tip de aplicație, trebuie să crească un registru care vă va ajuta dacă ceva nu merge bine.

Recomandat
Lasă Un Comentariu