Principal » Software » Cum să dezinstalați avasta?

Cum să dezinstalați avasta?

Software  : Cum să dezinstalați avasta?

Programele antivirus sunt extrem de utile. Ele protejează computerul de diferite tipuri de malware, care este din ce în ce mai mult pe Internet. Unul dintre cele mai populare programe antivirus gratuite este avast! Free Antivirus Company Alwil. Cu toate acestea, se întâmplă că suntem forțați să dezinstamând un astfel de program. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna la fel de simplu cum ar părea. Următorul ghid va prezenta instrucțiuni pas cu pas pentru a dezinstala avast 'a.

În cazul în care Antivirusul avast instalat de noi! nu are un dezinstalator și nu o putem găsi pe lista de programe Adăugare / eliminare, trebuie să descărcați un program mic, mic care vă va permite să îl eliminați. Aceasta se numește Avast Unistall Utility.

Odată ce descărcați un dezinstalator, porniți-l (fișier de instalare). Cu toate acestea, înainte de a începe procesul de dezinstalare, Avast 'A, în opțiunile antivirus, dezactivează funcția de auto-legislație. Pentru a face acest lucru, deschideți avast și în interfața sa, faceți clic pe Setări (Cornul de munte dreapta). Ochii noștri vor fi eliberați din care alegem opțiunea Depanare - clic. Acum avem opțiunea semnată ca Activați modulul de autoapărare a programului. Clic BINE și gata.

Putem reveni la programul de utilitate Avast Avast Anterior și urmați instrucțiunile de pe ecran (câteva clicuri). După un moment, Avast va fi dezinstalat.

Recomandat
Lasă Un Comentariu