Principal » Internet » Cum să nu faceți o aplicație de coronavirus - prezintă o universitate

Cum să nu faceți o aplicație de coronavirus - prezintă o universitate

Internet : Cum să nu faceți o aplicație de coronavirus - prezintă o universitate

Colegiul din America Michigan a decis să lupte împotriva pandememei COVID-19 prin intermediul cererii. Nimic special, corect? Există o problemă. Ei bine, un instrument, cu ușurință, sa dovedit a fi cel mai bun exemplu de abordare a securității. Și de fapt, creatorii lui ar putea fi condamnați imediat la ostracism și nu există exagerare.

Care este aprinderea fiecărui tip de istorie este faptul că autoritățile universitare au ordonat instalarea APKI nefericită absolut a tuturor. Fără excepție, atât angajații, cât și studenții trebuie să le doteze.

Pentru ascultare, au fost acordate pentru a urmări o locație în modul de 24 de ore, iar acest lucru nu este cel mai rău surprize.

Tastele de acces pentru instalațiile de aplicare au fost jefuite și, la rândul lor, identificatorii utilizatorilor au fost un alt număr întreg. Fiecare utilizator ar putea apela la backend-ul unei alte persoane, schimbând doar ID-ul. Aceasta a deschis calea de a descărca datele personale și rezultatul testului COVID-19.

Deși după o intervenție definitivă, jurnaliștii TechCrunch au reparat greșeli, dar mai devreme au acoperit în mod constant actul HIPAA. Cuvântul, codul a continuat producția fără nici un audit și nimeni nu a văzut o problemă.

Programe

Actualizări. Actualizări de știri. Vezi mai multe> Securitate software

Recomandat
Lasă Un Comentariu