Principal » Software » Cum să remediați Windows 7?

Cum să remediați Windows 7?

Software  : Cum să remediați Windows 7?

Uneori, chiar și o mare atenție nu este suficientă pentru a păstra ferestrele 7 în stare perfectă. Instalarea programului, atac de virus, eroare de utilizator - mulți factori pot afecta deteriorarea sistemului. Din fericire, acest lucru nu se încheie întotdeauna de acest sistem consumator de timp reinstalarea. Există o modalitate de a repara Windows 7.
Interesant, pentru a repara sistemul de operare, nici un program extern necesar, deoarece instrumentele pentru reparații sunt integrate în sistemul de operare - introduceți câteva comenzi pentru a le folosi. În primul rând, mergem Start Meniu, și apoi introduceți comanda Cmd, Pentru a apela o linie de comandă, apoi apăsați Entery.

Apoi, în linia de comandă, introduceți SFC și apăsați Entery, Pentru a vizualiza o listă a tuturor opțiunilor disponibile.

Suntem interesați de prima opțiune, adică Scaneaza acum. Pentru a scana toate fișierele de sistem și repararea lor opțională, introduceți SFC / Scannow și apăsați Entery. După un timp, scanarea sistemului în căutarea erorilor va începe. Trebuie amintit că acest lucru poate dura până la o duzină de minute și, în același timp, poate fi necesar să introduceți un disc cu sistemul de operare pentru a pierde fișiere lipsă sau deteriorate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu