Principal » Software » Cum de a rezolva problema cu desktop dispărut?

Cum de a rezolva problema cu desktop dispărut?

Software  : Cum de a rezolva problema cu desktop dispărut?

Uneori, folosind un computer și, în special, după începerea multor programe exigente (de ex. Jocuri care necesită o cantitate mare de resurse) După închiderea sa de urgență, poate apărea într-o problemă cu dispariția desktopului. Contrar aparițiilor, soluția este foarte simplă și rapidă.
Dacă programul se oprește brusc sau o vom face apăsând combinația tastelor Alt + F4, poate exista o problemă cu afișarea incorectă a conținutului desktopului. Aceasta este o problemă cu Windows Explorer, care nu vrea să meargă din modul de lucru în modul de așteptare. Din fericire, există o modalitate simplă de a-l forța să lucreze în mod corespunzător.
În primul rând, începem managerul de activități Windows apăsând combinațiile cheie Ctrl + Shift + ESC. După un timp, va apărea o fereastră nouă în care alegem fila "procese ". Pe listă, trebuie să căutăm un proces responsabil, printre altele, pentru afișarea desktopului și a conținutului său, adică Explorer.executabil. Faceți clic pe acest element, apoi pe butonul "End proces ".

După oprirea procesului de explorator.Exe întregul desktop, toate ferestrele și conținutul vor dispărea - numai fereastra Windows Task Manager va fi. Cu toate acestea, acesta nu este un semn al eșecului. În pasul următor, vom începe din nou procesul de explorator.Exe pentru a restabili afișarea corectă a Windows, a conținutului de desktop etc. Pentru a face acest lucru, faceți clic pe butonul "File " din colțul din stânga sus al ferestrei, apoi selectați "Sarcina nouă (Run...) "Și într-o fereastră nouă, introduceți" Explorer.Exe ", apoi faceți clic pe OK OK.

După un moment, toate icoanele, ferestrele și proștirile conținutul de desktop vor fi restaurate.

Recomandat
Lasă Un Comentariu