Principal » Software » Cum de a repara eroarea Hamachi?

Cum de a repara eroarea Hamachi?

Software  : Cum de a repara eroarea Hamachi?

Hamachi, adică nu necesită o configurație complicată, aplicația VPN, disponibilă gratuit. Întregul vă permite să conectați cu ușurință între alte două computere unul de celălalt. Funcționează bine atât pentru utilizatorii de sisteme de operare Windows, cât și pentru Mac OS. Din păcate, uneori se întâmplă că imediat după instalarea Hamachi, apare o eroare. Atunci ce? În partea ulterioară a textului veți găsi instrucțiuni despre cum să scăpați de ea.

Eroarea apare de obicei atunci când este adăugată incorect la sistemul de service: "LogMein Hamachi 2.0 motor tuneling ". Cum de a rezolva această problemă?

Cea mai ușoară cale este a sterge Hamachi și încercați instalare din nou. După instalare, executați programul și mergeți la manager pentru a cere. Și verificați dacă HAMACHI-2 funcționează în procese.executabil.

Dacă acest proces funcționează, avem o problemă cu capul. Cu toate acestea, dacă acest serviciu nu apare pe listă, trebuie să editați serviciile de sistem.

Click pe start > Alerga, Apoi intrați Servicii.MSc. Acum, fereastra numită service ar trebui să fie afișată. Găsim un serviciu Hamachi-2.executabil. Pornim spre service și alegem butonul din dreapta al mouse-ului Proprietăți. Acum faceți clic pe Alerga în domeniu Starea serviciului. Închideți fereastra cu serviciile de sistem și reporniți computerul. După repornire, greșeala ar trebui să dispară și ne putem bucura de un program Hamachi pe deplin.

Recomandat
Lasă Un Comentariu