Principal » Software » Cum se fixează eroarea 105?

Cum se fixează eroarea 105?

Software  : Cum se fixează eroarea 105?

Eroare 105 este asociată cu o conexiune la Internet. Se întâmplă că pare brusc și este foarte greu să scapi de ea, deoarece motivul nu este cu adevărat cunoscut. Mai jos veți găsi câteva sfaturi despre diferite tipuri de metode pentru a scăpa de această eroare necorespunzătoare.

Dacă ați instalat și activ Firewall 'a (sistem sau altă aplicație de acest tip), încercați să o dezactivați. Apoi reporniți computerul și verificați dacă conexiunea la internet sa întors. Dacă această metodă nu funcționează, trebuie să încercați mai departe.

Una dintre posibilitățile de a scăpa de eroare 105 este utilizarea setărilor automate pentru a detecta. Pentru a face acest lucru, deschis Panou de control, și apoi alegeți optiuni de internet. CLICK ON Conexiuni > LAN Setări (butonul din partea de jos a ferestrei)). Acum alegem Detectați automat setările. La sfârșitul repornire computer și verificați dacă totul sa întors la normal.

Apoi, apare o eroare 105? Dacă da, după ce ați pornit computerul, faceți clic pe start, și apoi alegeți Alerga. În caseta de căutare, introduceți Cmd și faceți clic pe Enter. Acum consola, care ar trebui să apară pe ecran, introduceți ipconfig, Faceți clic pe Enter, apoi introduceți Reînnoi. Acum introducem adresa dvs. IP în meniu Conexiuni de retea > Proprietăți > TCP IP Internet protocol. Timpul pentru resetarea computerului și verificarea rezultatelor acțiunii. 

Amintiți-vă încă pentru a vă asigura că aveți cele mai recente Actualizare de sistem Funcționarea ferestrelor.

Recomandat
Lasă Un Comentariu