Principal » Internet » Cum se fixează eroarea 1015?

Cum se fixează eroarea 1015?

Internet : Cum se fixează eroarea 1015?

Aveți un dispozitiv Apple (iPhone, iPad sau iPod Touch) și a sărit brusc o eroare de 1015? În acest ghid, prezentăm o modalitate de ao rezolva.


Eroare 1015 apare în caz Utilizarea incorectă sau necompletată a iPhone-ului, iPad sau iPod Touch. Apare pentru încearcă să reducă versiunea software, Prin urmare, nu este recomandabil să instalați versiuni mai vechi. Există un alt motiv Utilizarea modificărilor neautorizate (piratate) în sistemul IOS. Eroarea poate apărea, de asemenea, datorită Probleme tehnice ale dispozitivului, Cu toate acestea, în acest caz este extrem de rar. Mai jos prezentăm o modalitate de a eluda eroarea 1015.
Cum se fixează eroarea 1015?
1. Descărcați și instalăm programul Tinyumbrella.
2. Apoi mergeți la // www.Felixbruns.DE / iPod / firmware / și alegeți din lista de alunecare Tipul dispozitivului și modelului, pe care există o eroare și descărcați software-ul necesar cu ajutorul butonului Descarca.
3. Deschis iTunes Apoi, conectăm dispozitivul la computer.
4. După un timp, pe ecran ar trebui să apară un mesaj despre detectarea dispozitivului și greşeală - Nu ne pasă de asta, doar apăsați BINE.
5. Mai jos vedem butonul Restabili - Pentru Windows, trebuie Țineți apăsat butonul Shift, și apoi Apăsați butonul stâng al mouse-ului de pe butonul de restaurare.
6. Mergeți la spațiul pe disc în care am descărcat firmware-ul pentru dispozitivul corespunzător - punctul 2 - și apoi confirmați cu butonul Restabili.
7. Acum ar trebui să existe un mesaj de eroare - nu puteți recupera software-ul. Nu facem click aici BINE!. Minimizăm ecranul și deschidem descărcat în secțiunea 1 Tinnyumbrela Program.
8. Vor fi 2 mesaje noi - de fiecare dată când facem clic pe butoane BINE.
9. În panoul Tinyumbrella, mergem la fila Dispozitive de recuperare În colțul din stânga al ecranului și alegeți mai jos şir - Acesta este modelul dispozitivului nostru.
10. Acum faceți clic pe buton Ieșiți de recuperare, În partea dreaptă din fila Dispozitive de recuperare și așteptăm un moment până când iPhone / iPad / iPod Touch Recuperare software.
11. La sfârșit, faceți clic pe Mesaj Nu, mulțumesc Și aceeași eroare 1015 este reparată.

Recomandat
Lasă Un Comentariu